Våre tjenester

Elektro - høy og lavspent

Vi har både høyspenning og lavspenningselektronikk. Vi har industrielektrodere som installerer og monterer elektrisk utstyr og kontroll, vedlikeholder og reparerer elektrisk og automatisk utstyr.

Automasjon

Vi har automatiseringselektikere som arbeider med montering, oppsett, reparasjon og styring av utstyr for automatisk styring av ulike anlegg i for eksempel industri, oppvarming og luft.

Instrumentrør/rørlegging

Vi har industrielle rør montører som arbeider både med reparasjoner og med nybygging av næringer. Våre industrielle ingeniører kan også legge grunnlaget for konstruksjon, montering og funksjon av systemer i industriell rør, tegning av lesing og HVAC teknologi.

Fiber Data Tele

Vi har fiber sveiser / fiber teknikere som håndterer installasjonen av fiber, de kan fiber sveising, montering og verifisering av installerte utførelser. De kan også bygge nettverk for data, TV og tele. Våre fiber sveising / fiber teknikker kan være alt om fiberkabel, dens egenskaper, funksjon og anvendelsesområder, fiber sveising og måling teknologi, fiber blåser, installasjon og mer.

Mekanikk

Mer info kommer

HVAC(Heating, Ventilation, AC)

Mer info kommer

Translate »